Скъпи пациенти ! Може да се чувствате спокойни при нас. Нашият екип е взел всички мерки за дезинфекция и проветряване. Скъпи пациенти ! Може да се чувствате спокойни при нас. Нашият екип е взел всички мерки за дезинфекция и проветряване.   

Комбиниран Ехографски преглед на млечни и щитовидна жлеза

Комбиниран Ехографски преглед на млечни жлези и щитовидна жлеза

72.00лв.

Купи

Стойност
105.00лв.
Отстъпка
31%
Спестявате
33.00лв.

Оставащо време

117 закупени

Офертата е активна!

Tipped at 29 Март 2019, 12:40 pm

0 125
Само 8 останали ваучери

Акценти

Профилактиката за рак на млечните жлези е важна! Бъдете отговорни към себе си. Направете си комбиниран ехографски преглед на млечните жлези и щитовидната жлеза в Медицински център Хармония.

Условия

Бонуси за нашите клиенти: Всеки клиент закупил този ваучер ползва в момента на прегледа си:

- 10 % отстъпка за Ехографски преглед на Коремни орган. Ехографския преглед на Коремни органи, включва следните органи: черен дроб, жлъчен мехур, панкреас, далак, бъбреци, надбъбречни жлези, пикочен мехур и измерване на остатъчна урина, простатна жлеза – при мъжете. Важно: Изисквания за правилно провеждане на ехографски преглед на коремни органи: трябва да не сте се хранили 4 (четири) часа преди часа на прегледа (за да няма газове в корема) и да не сте пили кафе и газирани напитки. Вода може да се пие. Защо да не изследвате и Коремните органи в едно посещение заедно с млечните жлези и щитовидна жлеза ? Така извършвате профилактика и на тях и спестявате време.

- Измерване на костна плътност за наличие или липса на остеопороза - за 17лв, вместо за 34лв. Изследването на костна плътност е особено подходящо за дамите !

Чрез ехомамография се изследва състоянието на млечните жлези. Това е безвреден метод за изследването им. Чрез този важен преглед се откриват образувания, дори когато няма никакви признаци за наличието им. Чрез ехографското изследване на млечни жлези се откриват също "бучки" в гърдите, промени в структурата, когато те са толкова малки, че не биха могли да се открият при обикновен преглед. Първата ехомамография служи за ориентация и сравнение, както и за отчитане на промени при следващите ехомамографии. След това ехомамография се прави препоръчително всяка година !

Щитовидната жлеза е една от най-важните жлези с вътрешна секреция в тялото. Тя регулира голям брой процеси в човешкото тяло. Ехографията на щитовидната жлеза е най-простият и насочващ образен метод за ранна диагностика на изменения в щитовидната жлеза. Щитовидната жлеза се намира на повърхността и е достъпна за ехографско изследване. То дава информация за разположението, големината, за изменения в тъканта и наличието на възли при този изключително важен орган от човешкото тяло.

  • Валидност на ваучера: 1 месец след закупуване на ваучера.

  • С предварителна резервация на: 02/ 874 00 22, 0888 740 022.

  • Лекарите работят на график - моля, обадете се за вашия личен час.

  • При 2 пъти записан и неспазен час без предупреждение, ваучерът се счита за използван.

  • Прегледът на млечните жлези и щитовидната жлеза се извършва от лекар "Образна диагностика".

  • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Бонуси за нашите клиенти: Всеки клиент закупил този ваучер ползва в момента на прегледа си:

- 10 % отстъпка за Ехографски преглед на Коремни орган. Ехографския преглед на Коремни органи, включва следните органи: черен дроб, жлъчен мехур, панкреас, далак, бъбреци, надбъбречни жлези, пикочен мехур и измерване на остатъчна урина, простатна жлеза – при мъжете. Важно: Изисквания за правилно провеждане на ехографски преглед на коремни органи: трябва да не сте се хранили 3 (три) часа преди часа на прегледа (за да няма газове в корема) и да не сте пили кафе и газирани напитки. Вода може да се пие. Защо да не изследвате и Коремните органи в едно посещение заедно с млечние жлези и щитовидна жлеза ? Така извършвате профилактика и на тях и спестявате време.

- Измерване на костна плътност за наличие или липса на остеопороза - за 17лв, вместо за 34лв. Изследването на костна плътност е особено подходящо за дамите !

Медицински Център Хармония ЕООД